Misstänker du att du är en av oss? Klicka här för att göra ett självtest.

Hur köper jag?

Beställning

Du kan under varje under varje bok/pamflett/medalj klicka på ”Lägg i varukorg” under resp. produkt. Du kan klicka flera gånger för att köpa fler ex av en speciell bok/pamflett/medalj. Vill du köpa flera kan du även klicka på boken/pamflette/medaljen där du då kan ange hur många du vill köpa.

Royalty

Vi i SLAA Sverige ska betala Royalty till SLAA FWS när det gäller den översatta litteraturen som vi säljer i vår butik. Därför har vi från 11:e September höjt priserna på Svenska pamfletter och SLAA Basic Text Kapitel 4 & 5. Dom nya priserna är 60 kr för SLAA Basic Text samt 18 kr för varje pamflett.

Kassan

Fyll i ditt namn, adress samt epost-adressen så att vi kan skicka till dig. (Vi raderar informationen om dig en dag efter att vi skickat din order.)

Du får nu en bekräftelse på din beställning skickad till din epost. Där du får information om vilket swish nummer du ska skicka pengar till.

När vi har tagit emot din order samt din betalning kommer vi skicka dina beställda produkter till dig. Du kommer även att få ett meddelande till den epost att vi har skickat.

(Vi skickar alltid i ett anonymt brev/paket)